Ervaringen met Stal Kelpie

 • Bijzondere kennismaking Open or Close

  Dank je voor de bijzondere kennismaking met de paarden en met jou! Wat een zachte manier om iets in beweging te krijgen. Ik ben er blij mee.Graag tot een volgende keer!

  Noor

 • Een buitenrit met Eva Open or Close

  Ik heb dit voorjaar een buitenrit samen met Eva gemaakt, zij reed op Sterre en ik op Chuma. Chuma is een stoere merrie, ze luistert netjes en is vrolijk en voorwaarts! Het was ontzettend leuk om samen met haar de tocht te rijden. Eva, ik en de paarden hebben ruim drie uur de mooie natuurgebieden rondom Diessen verkend. Onderweg hebben we geluncht in het bos en konden de paarden even grazen. We hebben het rustig aan gedaan wat in mijn drukke leven een fijne afwisseling is en veel ruimte bood voor goede gesprekken.

  Eva is een goede gids en de paarden vinden het leuk om uit rijden te gaan! Ik zou een buitenrit met Eva zeker aanraden en ik ga vaker terugkomen!

  Tjitske

 • Goed op de rit gezet Open or Close

  Het heeft even op zich laten wachten maar nu weet ik het zeker: het gaat veel beter met mij. Inmiddels ben ik weer bijna volledig aan het werk, is mijn huis bijna klaar en het allerbelangrijkst is dat ik veel beter in mijn vel zit. Ik ben nog een beetje gelaten maar voel anderzijds ook mijn energie en kracht toenemen en kies niet meer voor ‘het moeilijkste paard’. Ha Ha! 

  Je hebt mij heel goed op de rit gezet en vooral bewust gemaakt, vanuit de beleving, wat er langzaamaan in mij gevaren was. Zo was ik niet geboren! 

  Ik kom laag frequent bij een spiritueel psycholoog die precies aansluit bij mijn behoefte om weer vrij te worden. Juist door niet achter van alles aan te rennen en niet vanuit de wil te streven kan hetgeen er is zich ontvouwen. Ik kan mij daar nu aan overgeven wat heel wat is.

  Dank je wel Eva voor jouw aandeel in mijn proces. Het was helpend!

  Liefs, Josje

 • Video – Een dag paardencoaching Open or Close

  Deze video is gemaakt in 2012 op de oude locatie in Esbeek.

Stal Kelpie | Eva Maassen    Zandstraat 6     5087 TR Diessen